AMASYA / SULUOVA - Bolat İlkokulu

Dersimiz Oyun eTwinning Projesi

AKIL VE ZEKA OYUNLARI ETWİNİNG PROJESİ

Ock

Aydınlık yarınlara kitap yarışmasında okulumuz 4-B sınıfı öğrencilerinden  Liva Nur Yıldız ilçemizde 2 . olmuştur. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

10 Kasım Atatürk' ü Anma Programı

Eyl

İlköğretim Haftası Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Tem

OKULUMUZ 2/A SINIFI ÖĞRENCİLERİAKIL VE ZEKA OYUNLARI ETWİNİNG PROJESİ KAPSAMINDAZEKA OYUNLARI ETKİNLİĞİNİ18 MAYIS OKUL DIŞARDA GÜNÜNDE OKUL BAHÇESİNDE , AÇIK ALANDA GERÇEKLEŞTİRDİLER.

May

Bolat İlkokulu Müdürlüğü tarafından anneler günü kutlaması çerçevesinde velilere kahvaltı programı düzenlendi.

Şbt

Okulumuz 2/A sınıfı öğretmeni Rumiye UZUN tarafından AKIL VE ZEKA OYUNLARI  adlı E Twining projesi başlatıldı.

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri ile okul bahçemizde kahvaltı etkinliği yapıldı.

Eyl

İlköğretim Haftası İlçe Kutlama Programı, İlçe Protokolünün, okul müdürlerimizin ve velilerimizin katılımı ile coşkulu bir şekilde okulumuzda kutlandı.

Tem

ANASIFIMIZDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZ BAHÇESİNDE YIL SONU ETKİNLİKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ. YIL SONU EĞLENCESİNİ VE FOTOĞRAF ÇEKİMİNİDE 1 EYLÜL PARKINDA GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRENCİLERİMİZ DOYASIYA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER.

Tem

Anasıfı A ve B şubelerimizde yıl boyunca yapılan etkinliklerden bir bölümü. Yıl boyunca öğrencilerimizi eğitici ve öğretici , kas gelişimlerini  destekleyici, aynı zamanda eğlendirici etkinliklerle bir üst sınıfa hazırlıyoruz.

Tem

İlçemizde açılan ortaokul ve liselerde ki tübitak bilim fuarlarına okulumuz 3 ve 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından bir dizi ziyaretler yapılarak; bilimin  önemi, günlük yaşantımıza etkileri yerinde görüldü.  Öğrencilerimizinde büyük ilgisini çeken bilim fuarlarına emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Haz

OKULUMUZDA DÜZENLENEN ZEKA OYUNLARI, COCUK OYUNLARI YARIŞMALARI VE SPOR TURNUVALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ MADALYA VE HEDİYELER İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Haz

Bu yıl 23 Nisan ın hafta sonuna  gelmesi nedeniyle 25 Nisan da okulmuzda yapılan kutlamalar tam bir şenlik havasında geçti. Öğrencilerimiz oyunlarla, yarışmalarla ve müzikli eğlencelerle doyasıya eğlendiler ve bayram havasında bir gün yaşadılar.